Om oss

Bright Equipment erbjuder premiumkläder och -utrustning till privatkonsumenter och företag som värderar kvalitet och service. Vi är ett ungt varumärke, men vi har i ägarbilden producerat kvalitetskläder i över 30 år. Utöver att erbjuda prisvärda premiumprodukter, så strävar vi på Bright Equipment efter att hålla en trygg och bekymmersfri service till privatpersoner och företagskunder.

Till företag erbjuder vi tryck, brodyr och smarta presentkortslösningar oavsett om kunden handlar direkt av oss eller via våra noggrant utvalda ombud. Våra projektledare och grafiker säkerställer en totalleverans som blir bekymmersfri.

Gällande hållbarhet så har vi på Bright Equipment ett samarbete med alla våra kunder och med CleanSea. 2022 vann CleanSea Änglamarkspriset för sina insatser med att rensa Sveriges västkust från internationellt plastavfall (det driver i land mer än 800 ton årligen på västkusten). För varje kilo produkter våra kunder köper av oss, så donerar vi medel för att CleanSea ska kunna plocka upp lika många kilon plastavfall och se till att dessa kilon tas om hand säkert. Det gör vi för att vi tycker att det är viktigt och för det är något som redan drabbar oss alla via mikroplaster i vår föda. Utöver samarbetet med CleanSea så jobbar vi med välkända materialleverantörer.

Sammanfattningsvis vill vi vara ett schysst premiumvarumärke som navigerar efter kompassnålarna ”jordnära” och ”sunt förnuft”. Varumärket är för dig som älskar frisk luft, oavsett om du är mitt i stan, på en skogspromenad med hunden eller vid din hemliga rödingsjö. Det är för dig vi finns.